Servicii Stomatologice DentAngelo

Faqs

1. Cât de dureroasă poate fi o intervenție dentară?

Durerea este resimțită diferit de fiecare pacient. Unul poate simți un disconfort la un anumit tip de intervenție, iar altul nimic. Doctorii de la DentAngelo lucrează cu atenție și utilizează tehnica dentară modernă pentru a limita apariția durerii în timpul intervențiilor.

  2. Care este perioada de restricție alimentară după o intervenție dentară?

  Restricțiile alimentare sunt comunicate de medicul stomatolog în funcție de tipul intervenției dentare. De exemplu: după o extracție dentară, pacientul trebuie să respecte o dietă alimentară timp de 48 de ore. Se recomandă abținerea de la consumul de băuturi alcoolice, carbogazoase sau lactate.

   3. Cum pregătești un tânăr pentru prima vizită la stomatolog? Cât costă extracția dinților de lapte?

   Fiecare tânăr poate veni cu încredere la clinica noastră. Părinții le pot explica celor mici că vor merge într-un loc sigur, unde doctorii lucrează pentru sănătatea dinților lor. Verificați lista de prețuri pentru diverse intervenții dentare. Prima vizită la stomatolog presupune o discuție informativă despre igiena orală și produsele potrivite vârstei pacientului.

   Recomandăm părinților să fie calmi, înțelegători și răbdători. Copiii preiau starea de spirit a părinților și pot deveni neliniștiți sau temători.

    4. Există o parcare în apropierea clinicii?

    Da. Contactați-ne pentru detalii suplimentare sau direcții.

     5. Plata pentru intervenție sau tratament poate fi efectuată în rate și cu cardul bancar?

     Înțelegem că în vremurile noastre, problema plății necesită flexibilitate și abordări diferite. Clinica noastră a încercat să găsească soluții pentru fiecare client. Așadar, plata poate fi efectuată cu cardul bancar. De asemenea, clientul are posibilitatea de a achita în rate până la finalizarea lucrărilor dentare. Mai mult decât atât, clinica DentAngelo oferă un discount de 5% pentru lucrările achitate în două tranșe și 10% pentru achitarea sumei integrale în avans.

     Notă importantă: pacienții fideli ai clinicii primesc diferite discount-uri între 5 – 50% pe diferite tratamente, intervenții și chiar urgențe medicale. Pentru mai multe detalii, lăsați-ne un mesaj în pagina de contact sau discutăm în clinică.

      6. Există o garanție care poate fi acordată lucrărilor dentare?

      Garanția DentAngelo de calitate este acordată tuturor tratamentelor și lucrărilor protetice de la 4 la 6 luni, în funcție de complexitatea și gravitatea procedurilor. În anumite cazuri, vom prelungi garanția, în funcție de controlul periodic al pacientului, pe care trebuie să-l facă la 6 luni! Consultul periodic ne ajută să verificăm starea lucrărilor și, dacă este necesar, să intervenim.

       7. Cum mă pot programa pentru un consult sau intervenție?

       De la începutul activității, ne-am propus să le oferim pacienților posibilitatea de a se programa fără stres. Așadar, dacă vrei să te programezi pentru un consult sau intervenție, sună la numărul de telefon 0761 340 001 sau trimite un email la adresa de email contact@dentangelo.ro. Abia așteptăm să te cunoaștem.

        8. Ce presupune prima vizită la cabinetul de stomatologie?

        Prima vizită la cabinetul stomatologic DentAngelo implică întocmirea unui profil de pacient și un consult care să determine starea sănătății orale.

         9. Dacă soția este însărcinată, poate veni la clinica stomatologică pentru tratament sau intervenție specifică?

         Sarcina este o stare fizică a femeii care îi afectează întregul corp, cu multiple schimbări. Dacă consultăm Societatea Stomatologică Americană și Societatea Americană de Pediatrie, vom descoperi că dacă soția ta este însărcinată, ea poate beneficia de tratamente stomatologice. Demineralizarea smalțului și cariile dentare reprezintă probleme comune pentru femeile însărcinate. Totuși, cea mai frecventă afecțiune dentară în sarcină pentru o femeie este gingivita, care necesită intervenție stomatologică.

          10. Ce tipuri de servicii stomatologice sunt la dispoziția pacienților?

          Clinica stomatologică DentAngelo oferă următoarele servicii stomatologice: profilaxie, protetică, parodontologie, implanturi dentare, chirurgie dento-alveolară, stomatologie infantilă, tratament endodontic, terapii, consultații și tratamente de urgență.

           11. Cât de des trebuie să mergi la medicul stomatolog?

           Recomandăm un consult periodic cel puțin o dată la 6 luni. Preferabil ar fi la 3 luni, pentru a monitoriza corespunzător evoluția stării pacientului.

            12. Am nevoie de implant dentar sau de proteză dentară?

            Pentru a determina cea mai bună opțiune dintre cele două, veniți la un consult. Medicii DentAngelo vor examina starea dinților tăi și vor face cea mai bună recomandare. Utilizarea implantului sau a protezei dentare se impune după caz, motiv pentru care răspunsul la această întrebare depinde de starea individuală a pacientului.

             13. De ce ar trebui să fac profilaxie?

             Profilaxia dentară este secretul oricărui zâmbet sănătos și strălucitor. Igiena orală este importantă, motiv pentru care știm cum să prevenim caria dentară și boala parodontală. Echipa DentAngelo oferă servicii specializate în profilaxie dentară, ce susțin sănătatea orală a pacientului.

              14. Vreau albirea dinților. Ce este și ce implică albirea dinților? Cât durează?

              Din ce în ce mai mulți pacienți sunt interesați de albirea dinților. Consumul de cafea, băuturi bogate în zahăr, alcool și fumatul, are efectul nedorit de îngălbenire a dinților. Din acest motiv, pacienții doresc să-și albească dinții. După consultul inițial, doctorul determină dacă poți beneficia de albirea dinților.

              Curățare profesională a dinților.

              Aplicarea tratamentului de albire a dinților, folosind tehnica dispusă de doctor.

              Durata ședinței variază în funcție de tratamentul ales de medic. Totuși, o ședință tipică durează între 30 și 60 de minute.

              Recomandare: Dacă doriți să mențineți rezultatele cât mai mult timp cu putință, evitați sau limitați consumul de băuturi care pătează dinții (cafea, vin roșu, ceai sau tutun).

               15. Cum îmi pot ajuta copilul să meargă la medicul stomatolog?

               Clinica DentAngelo oferă servicii specializate de pedodonție. Stomatologia infantilă reprezintă primul contact al copilului tău cu medicul stomatolog. Vrem ca prima experiență să fie plăcută și lipsită de traume. Dacă dorești să descoperi cum să-ți ajuți copilul să depășească teama de dentist și să aibă parte de o experiență plăcută, consultați blogul nostru.

               Vă asigurăm de profesionalismul, atenția la detalii și răbdarea tuturor membrilor echipei DentAngelo. Copilul o să fie tratat într-un mediu prietenos și sigur.