Clinica DentAngelo

Partener oficial de servicii medicale stomatologice al FC Concordia Chiajna

Articol publicat în data de: ian. 26, 2018

DentAngelo, partener oficial de servicii medicale stomatologice al FC Concordia Chiajna

DentAngelo este un concept inovator, integrat, născut să răspundă celor mai înalte exigențe în ceea ce privește serviciile medicale stomatologice. Dorim să venim în întâmpinarea clienților și partenerilor noștri cu cele mai performante dotări existente la ora actuală și cu o echipă de medici dentiști tineri, cu înaltă calificare medicală și cu o ținută deontologică impecabilă.

Ne face deosebită plăcere să fim în mod oficial, partenerii Clubului Sportiv Concordia Chiajna prin semnarea unui contract de publicitate și furnizare servicii medicale stomatologice ca și “Partener oficial de servicii medicale stomatologice al FC Concordia Chiajna”!

Clubul Sportiv Concordia Chiajna este un club de fotbal din comuna Chiajna, județul Ilfov, care evoluează în prezent în Liga I. CS Concordia Chiajna  a fost înființat în anul 1957, având la vremea respectivă o singură secție sportivă, cea de fotbal. Denumirile purtate de-a lungul timpului au fost GAC Chiajna, AS Chiajna și ILF Militari.

Clinica DentAngelo, în calitate de partener oficial de servicii medicale stomatologice al FC Concordia Chiajna, va asigura servicii specifice din domeniul stomatologic, de ceea mai înalta calitate. Ne angajăm totodată să răspundem cu profesionalismul caracteristic clinicii noastre, oricăror solicitări din partea FC Concordia Chiajna și să venim în întâmpinarea nevoilor partenerilor noștri cu cele mai performante dotări existente la ora actuală în domeniu.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *