Servicii Stomatologice DentAngelo

Chirurgie dento-alveolară

Servicii de chirurgie dento-alveolară în București

Ai nevoie de un medic specialist în chirurgie dento-alveolară în București. Doctorii clinicii DentAngelo îți asigură acces la servicii precise și tratamente rapide de recuperare. Poți beneficia de expertiza lor și să te asiguri că problemele dentare de care suferi devin o amintire îndepărtată.

Dacă credeai că afecțiunile dentare complexe nu au o soluție, clinica noastră te poate surprinde plăcut cu tratamente eficiente. Pentru a beneficia de servicii stomatologice de calitate, ai nevoie de doctori buni, tehnică dentară modernă și o atmosferă dedicată succesului.

Chirurgia dentară este o ramură de specializare a stomatologiei și necesită dedicație, studiu și învățare continuă.

Doctorii noștri îți oferă servicii ce implică mai multe tipuri de intervenții și tratamente specifice sănătății orale. Specialiștii DentAngelo pot aplica diverse corecții la nivelul dinților, oaselor maxilare și gingiilor.

Doctori specializați în chirurgie dento-alveolară în București

Indiferent de natura intervenției chirurgicale de care ai nevoie pentru a trata o problemă dentară existentă, trebuie să lucrezi cu doctori specialiști. Medicii DentAngelo au specializări în chirurgie dento-alveolară, motiv pentru care știi de la început că vei avea parte de intervenții precise.

Chiar dacă este vorba de o simplă extragere dentară sau de o intervenție chirurgicală complexă, doctorii noștri vor lucra cu atenție pentru a vă oferi cele mai bune rezultate. Lucrăm cu profesionalism pentru a le asigura pacienților cele mai bune servicii.

Puteți veni la clinica DentAngelo de pe strada I. L. Caragiale 98C, Chiajna, județul Ilfov pentru a beneficia de următoarele intervenții chirurgicale:

  • Extracție dentară;
  • Rezecții apicale;
  • Reglări ale crestei alveolare;
  • Gingivectomii și gingivoalveoloplastii;
  • Odontectomii ale dinților incluși;
  • Premolarizare;
  • Decapusonări;
  • Implantologie;

Chirurgia dentară este esențială pentru sănătatea pacienților

Pentru orice intervenție dentară mai complicată, ai nevoie de un chirurg cu experiență care să facă totul ca la carte. În București, clinica DentAngelo te ajută să treci peste problemele dentare majore. Una dintre cele mai întâlnite intervenții chirurgicale este extracția molarilor, cunoscuți în termeni populari „de minte”.

Doctorii noștri pot extrage molarii care nu au erupt complet sau doar parțial. În același timp, vom interveni în situații mult prea comune precum extragerea unor resturi de rădăcini de la dinți sau măsele cariate.

Chirurgia dentară poate fi utilizată în parodontologie, tratând eficient unele boli parodontale. În cazul afecțiunilor parodontale, vom interveni specific pentru tratarea zonei identificate. Analizăm toate opțiunile disponibile și o alegem pe cea mai bună pentru pacient. Nu vom alege calea chirurgicală dacă există un tratament mai eficient.

Obiectivul principal al clinicii DentAngelo este de a ajuta pacienții să treacă cu succes peste problemele dentare de care suferă. Fie că au nevoie de chirurgie dentară sau nu, pacienții au parte de atenția și implicarea echipei DentAngelo 100%.

Programează o consultație pentru a vedea dacă ai nevoie de chirurgie dento-alveolară!

Programează o vizită

Clinica DentAngelo

Descrie problema ta, fă o programare și primește cele mai bune sfaturi de la specialiștii noștri sau sună

 

0761 340 001

GDPR

3 + 4 =

Salvăm zâmbete

Pentru toată viața

Clinica stomatologică DentAngelo este stabilită în Chiajna și oferă servicii excelente pentru întreaga familie. Prioritatea noastră este să te facem să te simți confortabil într-un mediu sigur și primitor.

Stomatologie generală

Îngrijire orală completă și prevenție, tratamente dentare diverse și restaurări, pentru un zâmbet sănătos și strălucitor.

Implanturi dentare

Soluție permanentă pentru înlocuirea dinților lipsă, redând funcționalitatea și estetica zâmbetului. Rezultate naturale.

Chirurgie

Proceduri chirurgicale precise, pentru tratamente complexe și rezolvarea problemelor dentare cu succes.

Albire dentară

Metodă non-invazivă pentru un zâmbet strălucitor, îndepărtarea petelor și decolorărilor dentare, pentru un aspect mai atrăgător.

Detartraj ultrasunete

Metodă eficientă și nedureroasă de îndepărtare a tartrului și a plăcii bacteriene, menținând sănătatea gingiilor și a dinților.

Cavități

Tratarea cavităților implică îndepărtarea țesutului afectat și restaurarea dintelui cu materiale durabile și estetice.

Lifting de sinus

Procedură chirurgicală pentru a mări volumul osoasei în zona sinusurilor, pregătind terenul pentru implanturi dentare stabile.

Proteză totală

Restaurare dentară prin înlocuirea completă a dinților lipsă, restabilind funcționalitatea masticatorie și estetica zâmbetului.

Programează-te pentru a beneficia de servicii stomatologice DentAngelo

Dacă ești în căutarea unui serviciu stomatologic de calitate în București, programează-ți prima vizită la clinica noastră. Experimentează îngrijirea dentară de tip DentAngelo și sigur vei descoperi o cale sigură și confortabilă către o sănătate orală de invidiat. Împreună, vom crea un plan de îngrijire stomatologică care să-ți mențină zâmbetul strălucitor.

Ne actualizăm constant cunoștințele și investim în dezvoltarea unor abilități noi pentru a le asigura tuturor pacienților acces la servicii stomatologice de calitate. Fie că ai nevoie de profilaxie dentară, protetică dentară, parodontologie, implanturi dentare, chirurgie dento-alveolară, stomatologie infantilă, tratament endodontic, tratamente și terapii stomatologice, consultații sau tratamente de urgență, vino la clinica noastră și te vom ajuta să obții rezultatele dorite.

Un zâmbet sănătos este și frumos. Investește inteligent în sănătatea orală.