Servicii Stomatologice DentAngelo

Consultații

Sănătatea dinților tăi începe cu o consultație stomatologică.

Bine ai venit la DentAngelo, clinica ta stomatologică din București pentru consultații eficiente. Medicii noștri îți vor oferi cele mai bune servicii posibile, menite să asigure sănătatea dentară pe care o meriți.

La DentAngelo, simți din primul moment că ești într-o companie bună. Îți valorificăm zâmbetul și folosim tot ceea ce știm pentru a înțelege și satisface nevoile tale specifice.

Primul pas în călătoria ta către o sănătate orală de invidiat începe cu un consult stomatologic. Consultația la clinica noastră reprezintă mai mult decât un control de rutină. Investim timp în identificarea corectă a stării sănătății tale. Nu lăsăm nimic la voia întâmplării.

Specialiștii DentAngelo folosesc tehnica dentară modernă pentru a evalua corespunzător starea sănătății tale orale.

Consultația constă în evaluarea stării de sănătate dentară a ta, realizându-se după un protocol bine definit.

Etapele unei consultații stomatologice la DentAngelo sunt după cum urmează:

  • va fi întocmită o fișă de consultație în care sunt notate toate datele referitoare la statusul dentar și parodontal din momentul prezentării;
  • fișa va consemna de asemenea date referitoare la starea ta generală de sănătate, tratamentele pe care le urmezi, precum și un scurt istoric al afecțiunilor stomatologice;
  • consultația implică de asemenea o scurtă informare asupra modalităților de igienă dentară pe care ar trebui să le folosești, precum și o evaluare a stării de igienă dentară (pentru acest aspect în cabinetul nostru beneficiezi de o testare gratuită a cantității de placă bacteriană, urmând ca ulterior să primești indicații individuale privind igiena dentară);
  • dacă situația dentară o impune, se vor amprenta arcadele dentare în scopul efectuării unor modele de studiu;
  • stabilirea planului de tratament stomatologic;
  • întocmirea unei fișe referitoare la costul tratamentului ce urmează a fi efectuat (detaliat pentru fiecare procedură ce urmează a fi efectuată);
  • dacă este necesară efectuarea unui tratament de urgență, acesta va fi efectuat în prima ta vizită în aceeași ședință cu consultația;
  • ți se vor recomanda investigații suplimentare, de exemplu radiografii retroalveolare sau panoramice, tomografie computerizată (dacă sunt necesare pentru realizarea unui plan de tratament mai laborios);
  • vei fi informat și sfătuit despre tratamente de specialitate (ortodonție, chirurgie, implantologie), dacă situația dentară o impune.

Fișa ta de consultație este utilă ori de câte ori vii la clinica pentru a întreprinde diverse tratamente sau terapii. În acest mod, îți monitorizăm progresul către stadiul optim al sănătății orale. Tratamentul stomatologic este personalizat și ține cont de toate datele consemnate în fișa de consultație.

Începi să înțelegi de ce este atât de important primul consult stomatologic. El reprezintă fundația vindecării tale, pașii de urmat pentru a obține zâmbetul dorit. Vei primi informații detaliate despre tratamentele de specialitate și cum ele îți pot fi de folos. Fiecare membru al echipei DentAngelo lucrează pentru a-ți oferi un plan de tratament stomatologic integrat și personalizat.

Alege clinica noastră pentru consultații stomatologice și descoperă drumul optim către zâmbetul perfect și o sănătate orală de invidiat. La DentAngelo din București, te vei bucura de o îngrijire dentară de excepție, bazată 100% pe profesionalism și pasiune pentru stomatologie executată la perfecție.

Prioritatea noastră este sănătatea ta orală.

Programează o vizită

Clinica DentAngelo

Descrie problema ta, fă o programare și primește cele mai bune sfaturi de la specialiștii noștri sau sună

 

0761 340 001

GDPR

5 + 2 =

Salvăm zâmbete

Pentru toată viața

Clinica stomatologică DentAngelo este stabilită în Chiajna și oferă servicii excelente pentru întreaga familie. Prioritatea noastră este să te facem să te simți confortabil într-un mediu sigur și primitor.

Stomatologie generală

Îngrijire orală completă și prevenție, tratamente dentare diverse și restaurări, pentru un zâmbet sănătos și strălucitor.

Implanturi dentare

Soluție permanentă pentru înlocuirea dinților lipsă, redând funcționalitatea și estetica zâmbetului. Rezultate naturale.

Chirurgie

Proceduri chirurgicale precise, pentru tratamente complexe și rezolvarea problemelor dentare cu succes.

Albire dentară

Metodă non-invazivă pentru un zâmbet strălucitor, îndepărtarea petelor și decolorărilor dentare, pentru un aspect mai atrăgător.

Detartraj ultrasunete

Metodă eficientă și nedureroasă de îndepărtare a tartrului și a plăcii bacteriene, menținând sănătatea gingiilor și a dinților.

Cavități

Tratarea cavităților implică îndepărtarea țesutului afectat și restaurarea dintelui cu materiale durabile și estetice.

Lifting de sinus

Procedură chirurgicală pentru a mări volumul osoasei în zona sinusurilor, pregătind terenul pentru implanturi dentare stabile.

Proteză totală

Restaurare dentară prin înlocuirea completă a dinților lipsă, restabilind funcționalitatea masticatorie și estetica zâmbetului.

Programează-te pentru a beneficia de servicii stomatologice DentAngelo

Dacă ești în căutarea unui serviciu stomatologic de calitate în București, programează-ți prima vizită la clinica noastră. Experimentează îngrijirea dentară de tip DentAngelo și sigur vei descoperi o cale sigură și confortabilă către o sănătate orală de invidiat. Împreună, vom crea un plan de îngrijire stomatologică care să-ți mențină zâmbetul strălucitor.

Ne actualizăm constant cunoștințele și investim în dezvoltarea unor abilități noi pentru a le asigura tuturor pacienților acces la servicii stomatologice de calitate. Fie că ai nevoie de profilaxie dentară, protetică dentară, parodontologie, implanturi dentare, chirurgie dento-alveolară, stomatologie infantilă, tratament endodontic, tratamente și terapii stomatologice, consultații sau tratamente de urgență, vino la clinica noastră și te vom ajuta să obții rezultatele dorite.

Un zâmbet sănătos este și frumos. Investește inteligent în sănătatea orală.