Servicii Stomatologice DentAngelo

Parodontologie

Clinica de servicii de parodontologie în București

În București, foarte mulți adulți suferă de o afecțiune parodontală, identificată sau nu. Dacă ai ajuns la serviciile de parodontologie oferite de DentAngelo, înseamnă că suferi de o afecțiune parodontală și ai nevoie de un tratament eficient. Clinica noastră oferă servicii specifice de tratare a afecțiunilor parodontale.

Organizația Mondială a Sănătății organizează numeroase studii despre sănătatea orală. Conform datelor obținute de cercetători, se pare că peste 20% din adulți, cu vârsta cuprinsă între 35 și 44 de ani, suferă de o afecțiune parodontală. Lăsată netratată, aceasta poate conduce la pierderea prematură a unuia sau mai multor dinți. Nu vrei să patești și tu la fel, motiv pentru care cauți ajutor specializat de la DentAngelo.

Cum te putem ajuta să tratezi boala parodontală?

În prezent, doctorii DentAngelo ajută pacienții să trateze cu eficiență bolile parodontale. Folosim instrumente moderne și expertiza acumulată în timp pentru a oferi soluții specifice bolilor cu care se confruntă pacienții.

Investim în resurse și pregătirea personalului. Vrem să oferim cele mai bune servicii stomatologice din București, inclusiv împotriva bolii parodontale.

Ce este boala parodontală și parodontologia?

Boala parodontală este extrem de răspândită în întreaga lume, nu este ceva specific doar Balcanilor. Cum poate fi identificată boala parodontală? Aceasta se manifestă prin inflamarea și înroșirea gingiilor care înconjoară dintele. Poți recunoaște și tu simptomele, mai ales dacă te uiți cu atenție la caracteristicile dinților.

Între dinte și os există un spațiu de aproximativ 0,2 – 0,3 mm. În acest spațiu se află sistemul ligamentar, similar cu un hamac, cu un capăt fixat pe dinte și celălalt pe os. Dacă ne referim la bolile țesuturilor parodontale, cum ar fi parodontoza sau gingivita, reprezintă infecții serioase, care lăsate să evolueze în ritmul lor, fără intervenție, pot duce la pierderea dinților.

Care sunt primele semne ale bolii parodontale?

  • Gingii inflamate, cu semn distinctiv roșu;
  • Gingii care sângerează în timpul periajului;
  • Respirație urât mirositoare care nu dispare;
  • Durere în timp ce mănânci;

Dinti care prezintă semne de mobilitate pe arcadă

În faza avansată a bolii parodontale, vei observa sânge atunci când te speli pe dinți și chiar durere atunci când mănânci. Începe să apară o mobilitate a dintelui pe arcadă, ceea ce conduce în final la pierderea sa.

Din acest motiv, considerăm că este important să vii la clinica noastră și să lucrăm împreună pentru a trata boala. Avem experiență în tratarea bolii parodontale și vom face tot ce trebuie pentru a împiedica pierderea dinților.

Determinăm stadiul în care se află boala parodontală și intervenim pentru limitarea efectelor nocive asupra dintelui. În funcție de gravitatea bolii, putem alege tratarea ei medicamentos sau chirurgical. În momentul în care observi sânge când te speli pe dinți sau inflamație supărătoare, vino la clinica DentAngelo.

Dacă dorești să știi ceva inedit despre această boală, atunci merită să ai în vedere faptul că cuvântul „parodontal” vine din greaca și înseamnă „în jurul dintelui”. Parodonțiul este format din gingie și sistemul ligamento-osos de susținere a dintelui. Sănătatea dintelui și durata existenței pe arcadă depind în mod deosebit de sănătatea țesuturilor parodontale.

Vino la clinica stomatologică DentAngelo pentru a beneficia de tratamente împotriva parodontozei!

Programează o vizită

Clinica DentAngelo

Descrie problema ta, fă o programare și primește cele mai bune sfaturi de la specialiștii noștri sau sună

 

0761 340 001

GDPR

5 + 13 =

Salvăm zâmbete

Pentru toată viața

Clinica stomatologică DentAngelo este stabilită în Chiajna și oferă servicii excelente pentru întreaga familie. Prioritatea noastră este să te facem să te simți confortabil într-un mediu sigur și primitor.

Stomatologie generală

Îngrijire orală completă și prevenție, tratamente dentare diverse și restaurări, pentru un zâmbet sănătos și strălucitor.

Implanturi dentare

Soluție permanentă pentru înlocuirea dinților lipsă, redând funcționalitatea și estetica zâmbetului. Rezultate naturale.

Chirurgie

Proceduri chirurgicale precise, pentru tratamente complexe și rezolvarea problemelor dentare cu succes.

Albire dentară

Metodă non-invazivă pentru un zâmbet strălucitor, îndepărtarea petelor și decolorărilor dentare, pentru un aspect mai atrăgător.

Detartraj ultrasunete

Metodă eficientă și nedureroasă de îndepărtare a tartrului și a plăcii bacteriene, menținând sănătatea gingiilor și a dinților.

Cavități

Tratarea cavităților implică îndepărtarea țesutului afectat și restaurarea dintelui cu materiale durabile și estetice.

Lifting de sinus

Procedură chirurgicală pentru a mări volumul osoasei în zona sinusurilor, pregătind terenul pentru implanturi dentare stabile.

Proteză totală

Restaurare dentară prin înlocuirea completă a dinților lipsă, restabilind funcționalitatea masticatorie și estetica zâmbetului.

Programează-te pentru a beneficia de servicii stomatologice DentAngelo

Dacă ești în căutarea unui serviciu stomatologic de calitate în București, programează-ți prima vizită la clinica noastră. Experimentează îngrijirea dentară de tip DentAngelo și sigur vei descoperi o cale sigură și confortabilă către o sănătate orală de invidiat. Împreună, vom crea un plan de îngrijire stomatologică care să-ți mențină zâmbetul strălucitor.

Ne actualizăm constant cunoștințele și investim în dezvoltarea unor abilități noi pentru a le asigura tuturor pacienților acces la servicii stomatologice de calitate. Fie că ai nevoie de profilaxie dentară, protetică dentară, parodontologie, implanturi dentare, chirurgie dento-alveolară, stomatologie infantilă, tratament endodontic, tratamente și terapii stomatologice, consultații sau tratamente de urgență, vino la clinica noastră și te vom ajuta să obții rezultatele dorite.

Un zâmbet sănătos este și frumos. Investește inteligent în sănătatea orală.