Servicii Stomatologice DentAngelo

Pedodonție (stomatologie infantilă)

Pedodonție eficientă: prima experiență stomatologică a copilului tău în București!

Părinții vor încerca mereu să le ofere celor mici acces la servicii stomatologice de calitate. În București, nivelul de exigență este ridicat, ceea ce reflectă dedicația medicilor stomatologi pentru rafinarea meseriei lor. Dacă dorești să-i oferi copilului tău acces la servicii ireproșabile de pedodonție, atunci te așteptăm la clinica stomatologică DentAngelo.

Ne vom asigura că prima vizită a copilului la medicul stomatolog este sigură, confortabilă și prietenoasă. La DentAngelo, copilul tău va fi întâmpinat de medici specializați în stomatologie pediatrică. Ei știu cum să comunice, să se comporte și să gestioneze personalitatea copiilor.


Doctor Octavian Angelescu
: „Prima vizită a copilului dumneavoastră la un cabinet stomatologic trebuie să fie o experiență pozitivă, distractivă și educativă. Urmărim însușirea unor bune obiceiuri legate de igiena orală încă de la cele mai mici vârste. Astfel, avem grijă ca fiecare copil să-și însușească tehnica corectă de periaj, încurajând totodată alimentația necesară unor dințișori sănătoși, albi și strălucitori.

Atunci când este nevoie de intervenția medicului stomatolog, specialiștii noștri tratează micii pacienți prin metode neinvazive, într-o atmosferă destinsă și primitoare. Anestezia prin inhalosedare este o metodă revoluționară și asigură o experiență complet lipsită de durere!

Servicii stomatologice pentru copii

Majoritatea părinților caută servicii stomatologice pentru copii care să asigure rezultate pozitive, lipsite de durere. Sănătatea orală a copilului este importantă. Primele interacțiuni ale micuțului cu medicul stomatolog vor influența viitorul său în cabinetele de profil. Așadar, trebuie să alegi cu grijă clinica stomatologică și medicul care se va ocupa de problemele dentare ale celui mic.

Vei descoperi la clinica noastră o atenție deosebită pentru nevoile copiilor. Spațiul de lucru este amenajat special de medicii pedodonți pentru întâmpinarea pacienților. Ne-am gândit să oferim câteva informații despre clinica noastră și cum ajutăm copiii din București să zâmbească cu toți dinții.

Pentru început, ce este pedodontia?

Un părinte responsabil trebuie să știe că pedodontia este o specialitate a medicinei dentare care se adresează copiilor. Pedodontia cuprinde profilaxie și tratamentul adecvat al dinților de lapte și permanenți tineri. În timpul unui consult, doctorul poate identifica probleme dento-maxilare, care pot fi adresate cu tratamente specifice.

Alege clinica DentAngelo și vom munci pentru a crea relații de durată cu copilul tău.

În mod normal, cei mai tineri pacienți ai unei clinici stomatologice sunt cu vârste între 2 și 6 ani. Aceștia prezintă o gamă variată de afecțiuni dentare, unele mai comune decât bănuiești. Totuși, medicii DentAngelo au experiența necesară pentru a le trata cu eficiență. Clinica este dotată cu aparatură modernă, care poate fi folosită pentru tratarea rapidă a afecțiunilor dentare existente.

Sfat pentru părinți: Nu le spuneți copiilor că dacă nu sunt cuminți sau fac ceva nepotrivit, o să-i duceți la doctor. Dacă procedați în acest mod, o să le fie greu să considere doctorii făcători de bine.

Care sunt cele mai comune probleme dentare cu care se confruntă copiii?

  • Demineralizarea dinților – foarte mulți copilași suferă de demineralizarea dinților, care se manifestă într-un mod specific și necesită un tratament specific. Remineralizarea dinților se poate face în mod natural sau în cazuri avansate, cu ajutorul doctorului stomatolog. Te poți asigura că micuțul are o alimentație corectă, cu alimente bogate în calciu, magneziu, fier, vitamina D și vitamina C.
  • Cariile dentare – cea mai răspândită problemă dentară printre copii, mai ales la cei care consumă des alimente și băuturi cu conținut ridicat de zahăr. Caria dentară poate apărea chiar și la bebelușii până la vârsta de 6 luni. Acest tip de carie se numește caria de biberon.
  • Gingivita – reprezintă o problemă dentară comună la vârste fragede. Ea apare în cazul unor boli infecțioase și o igienă dentară practicată incorect sau incoerent. Medicii stomatologi recomandă un periaj de cel puțin două ori pe zi, săvârșit cu pastă de dinți corespunzătoare. Uneori se recomandă pastă de dinți cu fluor, alții fără. De asemenea, ar fi util să mergi cu copilul cel puțin o dată la 6 luni la clinica stomatologică pentru un control.

Vino la clinica stomatologică DentAngelo și lasă medicii noștri să se ocupe de sănătatea dinților copilului tău. Dacă cauți un stomatolog bun pentru copii în București, sunt șanse destul de mari să-l găsești la noi.

Programează o vizită

Clinica DentAngelo

Descrie problema ta, fă o programare și primește cele mai bune sfaturi de la specialiștii noștri sau sună

 

0761 340 001

GDPR

14 + 4 =

Salvăm zâmbete

Pentru toată viața

Clinica stomatologică DentAngelo este stabilită în Chiajna și oferă servicii excelente pentru întreaga familie. Prioritatea noastră este să te facem să te simți confortabil într-un mediu sigur și primitor.

Stomatologie generală

Îngrijire orală completă și prevenție, tratamente dentare diverse și restaurări, pentru un zâmbet sănătos și strălucitor.

Implanturi dentare

Soluție permanentă pentru înlocuirea dinților lipsă, redând funcționalitatea și estetica zâmbetului. Rezultate naturale.

Chirurgie

Proceduri chirurgicale precise, pentru tratamente complexe și rezolvarea problemelor dentare cu succes.

Albire dentară

Metodă non-invazivă pentru un zâmbet strălucitor, îndepărtarea petelor și decolorărilor dentare, pentru un aspect mai atrăgător.

Detartraj ultrasunete

Metodă eficientă și nedureroasă de îndepărtare a tartrului și a plăcii bacteriene, menținând sănătatea gingiilor și a dinților.

Cavități

Tratarea cavităților implică îndepărtarea țesutului afectat și restaurarea dintelui cu materiale durabile și estetice.

Lifting de sinus

Procedură chirurgicală pentru a mări volumul osoasei în zona sinusurilor, pregătind terenul pentru implanturi dentare stabile.

Proteză totală

Restaurare dentară prin înlocuirea completă a dinților lipsă, restabilind funcționalitatea masticatorie și estetica zâmbetului.

Programează-te pentru a beneficia de servicii stomatologice DentAngelo

Dacă ești în căutarea unui serviciu stomatologic de calitate în București, programează-ți prima vizită la clinica noastră. Experimentează îngrijirea dentară de tip DentAngelo și sigur vei descoperi o cale sigură și confortabilă către o sănătate orală de invidiat. Împreună, vom crea un plan de îngrijire stomatologică care să-ți mențină zâmbetul strălucitor.

Ne actualizăm constant cunoștințele și investim în dezvoltarea unor abilități noi pentru a le asigura tuturor pacienților acces la servicii stomatologice de calitate. Fie că ai nevoie de profilaxie dentară, protetică dentară, parodontologie, implanturi dentare, chirurgie dento-alveolară, stomatologie infantilă, tratament endodontic, tratamente și terapii stomatologice, consultații sau tratamente de urgență, vino la clinica noastră și te vom ajuta să obții rezultatele dorite.

Un zâmbet sănătos este și frumos. Investește inteligent în sănătatea orală.