Servicii Stomatologice DentAngelo

Protetică

Protetica dentară în București: Expertiza DentAngelo

Integritatea aparatului dento-maxilar poate fi afectată în diverse moduri. Protetica dentară este o ramură a medicinei care ajută pacientul să-și recapete dinții pierduți. Ai ajuns la DentAngelo deoarece vrei să descoperi cum te poate ajuta protetica dentară să râzi fără retineri. Edentația sau lipsa dinților poate fi tratată, mai ales de medici stomatologi cu experiență.

Numeroase afecțiuni ale dinților și sistemului lor de susținere (parodonțiul marginal) pot contribui la apariția edentației. Din fericire, pierderea dinților nu mai este o problemă pe care o porți cu tine toată viața. Vino la DentAngelo și te putem ajuta să-ți recuperezi dinții pierduți!

Stomatologia modernă este impresionantă. Dispunem de materiale ultramoderne care asigură o calitate deosebită lucrărilor protetice.

Specialiștii noștri te pot ajuta să refaci integritatea aparatului dento-maxilar. Protetica dentară în București este importantă pentru cei care au nevoie de suport specializat în recăpătarea zâmbetelor pierdute.

Specialiștii DentAngelo pot oferi următoarele servicii de protetică dentară

 1. Lucrări protetice din zirconiu;
 2. Lucrări protetice din porțelan pe suport metalic;
 3. Lucrări protetice integral ceramice, fără suport metalic;
 4. Lucrări protetice metalo-compoziție;
 5. Lucrări protetice metalo-acrilice;
 6. Fațete din porțelan;
 7. Proteze mobile acrilice;
 8. Proteze scheletate cu sau fără elemente speciale de fixare.

  În caz de nevoie, putem recurge la tratamente implanto-protetice ca alternativă la tratamentele protetice clasice. Noi colaborăm cu tehnicieni dentari experimentați pentru a găsi soluțiile ideale la problemele cu care te confrunți. Analizăm cu atenție fiecare caz și asigurăm tratamente protetice personalizate.

  Bine de știut despre protetica dentară

  Ce este protetica dentară? O definiție general valabilă este că protetica dentară se ocupă cu refacerea integrității aparatului dento-maxilar, înlocuind dinții lipsă cu tratamente specifice. Ca ramură specializată a medicinei dentare, protetica poate fi reprezentată de produse capabile să înlocuiască dinții pierduți.

  În același timp, protetica dentară ajută pacientul să obțină un zâmbet frumos și sănătos, să mestece mai ușor, să vorbească fluent și să se alimenteze fără restricții.

  Ori de câte ori ai nevoie de servicii de protetică dentară în București, apelează cu încredere la specialiștii DentAngelo! Noi avem tehnologia dentară necesară pentru a livra rezultatele pe care ți le dorești. Cum alegem tipul de lucrare protetică? Te consultăm cu atenție și determinăm tipul de lucrare protetică de care ai nevoie. Contează numărul dinților lipsă și poziția celor restanți pe arcadă. Identificăm și alte afecțiuni locale sau generale, tratându-le corespunzător.

  De avut în vedere: protetica dentară te va ajuta să-ți recapeți încrederea în tine și să socializezi așa cum îți dorești acasă și la locul de muncă.

  Apelează cu încredere la serviciile DentAngelo de protetică dentară!

  Programează o vizită

  Clinica DentAngelo

  Descrie problema ta, fă o programare și primește cele mai bune sfaturi de la specialiștii noștri sau sună

   

  0761 340 001

  GDPR

  11 + 14 =

  Salvăm zâmbete

  Pentru toată viața

  Clinica stomatologică DentAngelo este stabilită în Chiajna și oferă servicii excelente pentru întreaga familie. Prioritatea noastră este să te facem să te simți confortabil într-un mediu sigur și primitor.

  Stomatologie generală

  Îngrijire orală completă și prevenție, tratamente dentare diverse și restaurări, pentru un zâmbet sănătos și strălucitor.

  Implanturi dentare

  Soluție permanentă pentru înlocuirea dinților lipsă, redând funcționalitatea și estetica zâmbetului. Rezultate naturale.

  Chirurgie

  Proceduri chirurgicale precise, pentru tratamente complexe și rezolvarea problemelor dentare cu succes.

  Albire dentară

  Metodă non-invazivă pentru un zâmbet strălucitor, îndepărtarea petelor și decolorărilor dentare, pentru un aspect mai atrăgător.

  Detartraj ultrasunete

  Metodă eficientă și nedureroasă de îndepărtare a tartrului și a plăcii bacteriene, menținând sănătatea gingiilor și a dinților.

  Cavități

  Tratarea cavităților implică îndepărtarea țesutului afectat și restaurarea dintelui cu materiale durabile și estetice.

  Lifting de sinus

  Procedură chirurgicală pentru a mări volumul osoasei în zona sinusurilor, pregătind terenul pentru implanturi dentare stabile.

  Proteză totală

  Restaurare dentară prin înlocuirea completă a dinților lipsă, restabilind funcționalitatea masticatorie și estetica zâmbetului.

  Programează-te pentru a beneficia de servicii stomatologice DentAngelo

  Dacă ești în căutarea unui serviciu stomatologic de calitate în București, programează-ți prima vizită la clinica noastră. Experimentează îngrijirea dentară de tip DentAngelo și sigur vei descoperi o cale sigură și confortabilă către o sănătate orală de invidiat. Împreună, vom crea un plan de îngrijire stomatologică care să-ți mențină zâmbetul strălucitor.

  Ne actualizăm constant cunoștințele și investim în dezvoltarea unor abilități noi pentru a le asigura tuturor pacienților acces la servicii stomatologice de calitate. Fie că ai nevoie de profilaxie dentară, protetică dentară, parodontologie, implanturi dentare, chirurgie dento-alveolară, stomatologie infantilă, tratament endodontic, tratamente și terapii stomatologice, consultații sau tratamente de urgență, vino la clinica noastră și te vom ajuta să obții rezultatele dorite.

  Un zâmbet sănătos este și frumos. Investește inteligent în sănătatea orală.