Servicii Stomatologice DentAngelo

Terapii

Tratamente moderne și terapii stomatologice: calitate și rezistență în timp

Fiecare problemă dentară are o soluție. Doctorii au tratamente moderne și terapii stomatologice care ajută pacienții să obțină o dantură sănătoasă. Clinica DentAngelo te așteaptă cu doctori experimentați și tehnică dentară modernă pentru a trata cu succes afecțiunile de care suferi.

Estetica dentară este însoțită de rezistență în timp. Echipa DentAngelo înțelege nevoile pacienților și depune efort constant pentru a găsi cele mai eficiente tratamente și terapii stomatologice.

Ne bucurăm de recenzii pozitive și clienți mulțumiți de serviciile dentare obținute la DentAngelo. Acest lucru ne onorează și, în același timp, ne responsabilizează să livrăm cele mai bune rezultate.

Ai parte de cea mai bună îngrijire dentară din partea noastră!

Astăzi, noi aplicăm tratamente moderne asupra cariilor dentare pe principiul preparațiilor minim-invazive, adică a îndepărtării stricte a dentinei cariate și a obturării (plombării) cavităților rezultate cu materiale moderne care reprezintă adeziune directă la substanța dentară și care dau rezultate estetice deosebite.

Perfecționăm fiecare tratament și terapie stomatologică prin participarea la conferințe și seminarii. Investim resurse în pregătirea adecvată a tuturor membrilor echipei DentAngelo. În acest mod, pacienții se vor bucura de rezultatele dorite într-un mod plăcut și lipsit de durere. Fiecare bucureștean merită o clinică stomatologică în care să fie tratat cu respect, considerație și empatie.

Fie că îți dorești să beneficiezi de tratamente eficiente pentru carii dentare, terapii de profilaxie dentară, implanturi dentare sau chirurgie dento-alveolară, specialiștii noștri te vor ajuta. Vrem să-ți recapete zâmbetul pierdut și să te bucuri de o sănătate orală ireproșabilă.

Terapii stomatologice în clinica DentAngelo București

Fiecare moment petrecut în clinica DentAngelo reprezintă o investiție în sănătatea ta orală. Ai aproape specialiști cu experiență, care îți vor fi alături în fiecare moment al tratamentelor și terapiilor stomatologice.

Studiem cu atenție piața și investim în produse stomatologice de calitate, inclusiv materiale speciale pentru îndepărtarea dentinei cariate și obturarea optimă a cavităților rezultate. Aceste materiale le considerăm ca o alternativă fizionomică la obturațiile cenușii din amalgam, cu care am fost obișnuiți în trecut.

În afară de aspectul inestetic, amalgamul nu prezintă proprietăți adezive și necesită sacrificarea unor zone dentare sănătoase în scopul creării unor cavități retentive. În ceea ce privește îndepărtarea inutilă a substanței dentare sănătoase, credem că ești de acord că principiul minim invaziv este tratamentul ideal pentru dantura ta.

Asigură-te că zâmbești fără retineri ori de câte ori vrei.

Bucuria zâmbetului tău nu poate fi cuantificată, iar aici, la clinica stomatologică DentAngelo, vei găsi specialiști ce pun sănătatea orală pe primul loc. Fiecare pacient primește cele mai noi și eficiente terapii și tratamente stomatologice pentru a se bucura de rezultatele dorite. În fiecare zi, muncim din greu pentru a depăși așteptările pacienților noștri.

Contactează-ne pentru a descoperi mai multe lucruri despre tratamentele și terapiile stomatologice puse în practică de doctorii DentAngelo! Lucrăm împreună pentru sănătatea dinților tăi.

Programează o vizită

Clinica DentAngelo

Descrie problema ta, fă o programare și primește cele mai bune sfaturi de la specialiștii noștri sau sună

 

0761 340 001

GDPR

12 + 9 =

Salvăm zâmbete

Pentru toată viața

Clinica stomatologică DentAngelo este stabilită în Chiajna și oferă servicii excelente pentru întreaga familie. Prioritatea noastră este să te facem să te simți confortabil într-un mediu sigur și primitor.

Stomatologie generală

Îngrijire orală completă și prevenție, tratamente dentare diverse și restaurări, pentru un zâmbet sănătos și strălucitor.

Implanturi dentare

Soluție permanentă pentru înlocuirea dinților lipsă, redând funcționalitatea și estetica zâmbetului. Rezultate naturale.

Chirurgie

Proceduri chirurgicale precise, pentru tratamente complexe și rezolvarea problemelor dentare cu succes.

Albire dentară

Metodă non-invazivă pentru un zâmbet strălucitor, îndepărtarea petelor și decolorărilor dentare, pentru un aspect mai atrăgător.

Detartraj ultrasunete

Metodă eficientă și nedureroasă de îndepărtare a tartrului și a plăcii bacteriene, menținând sănătatea gingiilor și a dinților.

Cavități

Tratarea cavităților implică îndepărtarea țesutului afectat și restaurarea dintelui cu materiale durabile și estetice.

Lifting de sinus

Procedură chirurgicală pentru a mări volumul osoasei în zona sinusurilor, pregătind terenul pentru implanturi dentare stabile.

Proteză totală

Restaurare dentară prin înlocuirea completă a dinților lipsă, restabilind funcționalitatea masticatorie și estetica zâmbetului.

Programează-te pentru a beneficia de servicii stomatologice DentAngelo

Dacă ești în căutarea unui serviciu stomatologic de calitate în București, programează-ți prima vizită la clinica noastră. Experimentează îngrijirea dentară de tip DentAngelo și sigur vei descoperi o cale sigură și confortabilă către o sănătate orală de invidiat. Împreună, vom crea un plan de îngrijire stomatologică care să-ți mențină zâmbetul strălucitor.

Ne actualizăm constant cunoștințele și investim în dezvoltarea unor abilități noi pentru a le asigura tuturor pacienților acces la servicii stomatologice de calitate. Fie că ai nevoie de profilaxie dentară, protetică dentară, parodontologie, implanturi dentare, chirurgie dento-alveolară, stomatologie infantilă, tratament endodontic, tratamente și terapii stomatologice, consultații sau tratamente de urgență, vino la clinica noastră și te vom ajuta să obții rezultatele dorite.

Un zâmbet sănătos este și frumos. Investește inteligent în sănătatea orală.