Clinica DentAngelo

Părerile clienților noștri

Ce spun pacienții Dentangelo

Testimoniale

Alexandra Dudica

Pacient

Am avut plăcerea de a face lucrarea în acest cabinet și sunt tare mulțumită. Servicii de nota 10, medici și asistente jos pălăria.

Radu Udrea

Pacient

E o clinica foarte bine dotata, cu personal amabil si profesional. Recomand clinica Dent Angelo tuturor!

Ilie Constantinescu

Pacient

Multumesc din suflet echipei de medici de la clinica Dent Angelo. Mi-au redat zambetul si increderea in mine, iar intregul tratament s-a desfasurat fara durere si fara probleme. O echipa profesionista pe care o recomand cu caldura!

Iulia Busca

Pacient

Sunt foarte multumita de implanturile realizate in cadrul clinicii Dent Angelo. Nivelul de profesionalism si caldura e de departe cel mai bun din cate am remarcat, nu doar in domeniul dentar, ci acela al serviciilor, in general.

Ana Turcoman

Pacient

Domnul dr.Octavian Angelescu este de un profesionalism desavarsit, are o rabdare infinita, competenta, seriozitate, respect pentru pacient. Rareori, am avut ocazia sa colaborez cu un medic cu calitatile dumnealui. Cred ca satisfactia care i se citeste in priviri cand analiza radiografiei ii confirma ca a lucrat corect conferindu-i un feed-back pozitiv, denota nu doar competenta, ci si multa daruire si pasiune.

Alexandru Disli

Pacient

Dacă sunteți în căutarea unui dentist bun sau a unei clinici stomatologice moderne, care oferă servicii de calitate la prețuri accesibile, vă recomand clinica Dent Angelo. Doamna dr. Angelescu Ileana este un medic stomatolog cu experiență, am apreciat buna comunicare și răbdarea cu care doamna doctor mi-a oferit răspunsuri la toate întrebările pe care le-am avut cu privire la etapele tratamentului, precum și grija față de pacienți, începând de la curățenia impecabilă din cabinet, sterilizarea instrumentelor medicale și până la metodele moderne de tratament fără durere.

Andreea Zaporojanu

Pacient

Sunt bucuroasă că am găsit această clinică stomatologică, aproape de casă. Clinica Dent Angelo ofera acces la tratamente moderne, la prețuri accesibile și în timp foarte scurt. Domnul dr. Octavian Angelescu este un medic foarte bun și cu experiență, care știe să pună un diagnostic corect și să efectueze tratamentul potrivit. Il recomand cu căldură!

Dan Palade

Pacient

După ce am încercat mai multe cabinete stomatologice din zona Rosu-Dudu-Chaijna , am ajuns la Dent Angelo, unde am fost încântat de ușurința comunicării cu medicul, de dotările moderne ale clinicii și de rezultatul foarte bun al tratamentelor.

Anca Popa

Pacient

Va recomand sa mergeti cu curaj, nu o sa va para rau.Veti dori sa ramaneti pacientii clinicii stomatologice Dent Angelo pentru toate tratamentele de care aveti nevoie.

George Stancu

Pacient

Cu tot respectul, am intalnit si alti doctori dar acesta este cel mai bun: domnul dr. Octavian Angelescu. Lucreaza cu atata finete si delicatete incat poti sa te lasi cu toata increderea pe mana dansului! Pe mine m-a castigat de pacient pentru totdeauna si am sa-l ascult mereu!

Programează o vizită

Clinica DentAngelo

Descrie problema ta, fă o programare și primește cele mai bune sfaturi de la specialiștii noștri sau sună

 

0761 340 001

GDPR

14 + 3 =